CRIO wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2017!
Open

Familie.

CRIO BV is 1 van de initiatieven van  Rob Kraaijenvanger en Christel Gieling.

andere initiatieven

Recreatief.nl BV

Recreatief.nl is een dynamisch bedrijf dat zich sinds 1999 op de vrijetijds markt begeeft. We zijn gespecialiseerd in de promotie van vrije tijd & recreatie in Nederland. Voor enige honderden ondernemers promoten en boeken we enige duizenden verschillende leuke uitjes.

Het netwerk van Recreatief.nl bereikt elke maand enige miljoenen Nederlanders die we via veel websites,  social media , nieuwsbrieven , magazines en op andere manieren  informeren over vrije tijd en recreatie.

Voor meer informatie over Recreatief.nl en het bijbehorende netwerk klik hier.

Businessbookers BV

Op zoek naar de promotie van een afdelingsuitje, teambuildings dag, personeelsfeest, vergadering, relatiedag, incentive, congres, of trainingslocatie. BUSINESSBOOKERS heeft voor elk soort zakelijk evenement een groot en hoogwaardig bereik. Krachtige websites in een zakelijk netwerk met dagelijks vele bezoekers en boekers. Naast een groot online netwerk benaderen wij de zakelijke boeker ook met een viertal magazines die in hoge oplage uw doelgroep bereiken.

BUSINESSBOOKERS is onafhankelijk, heeft de juiste contacten en kan uw mogelijkheden combineren met arrangementen van onze partners. Wij adviseren in het samenstellen van arrangementen en boeken deze via onze toegewijde informatie en reserveringsafdeling.

Voor meer informatie over het netwerk van Businessbookers BV klik hier

Zicht op Media

Zicht op media beschikt over een aantal grote A portalen met A domeinnamen. We werken met veel reclamebureau’s samen en stellen ons netwerk beschikbaar voor hun campagnes.
Hier bieden wij bedrijven de mogelijkheid om hun product/dienst in beeld te brengen en midden in de doelgroep te belanden. Een groot bereik binnen een specifieke doelgroep geeft uiteraard weinig waste en een beter resultaat. Daarnaast draagt een vermelding op een A domein bij aan een versterking van online posities en betere vindbaarheid.

Plusser.nl

Een groot gedeelte van Nederland behoort tot de 50+ doelgroep. In 2020 is dit maar liefst 40% van Nederlandse bevolking. Deze 40% heeft 80% van het totale vermogen in handen. Deze doelgroep heeft onze focus. Wij werken sinds 2012 aan het nu grootste online ouderen netwerk van Nederland.

CRIO Lab

Een speeltuin binnen onze droomfabriek waarbij eigenlijk alles kan en mag. De komende jaren investeren we hier vooral in travel. Er liggen een flink aantal kansrijke projecten op de ideeenbank , echter focussen we ons nu eerst op verdieping van onze bestaande bedrijven. Als er weer ruimte is en het kriebelt nog steeds is dus voldoende te doen 🙂 en wat is er leuker om van niets iets te maken.