CRIO the Web Company - sinds 1999
Open
X

Familie.

CRIO BV maakt onderdeel uit van een groep van 3 bedrijven die opgericht zijn door Rob Kraaijenvanger en Christel Gieling.

Zusterbedrijven

Recreatief.nl BV

Recreatief.nl is een dynamisch bedrijf dat zich sinds 1999 op de vrijetijds markt begeeft. We zijn gespecialiseerd in de promotie van vrije tijd & recreatie in Nederland. Voor enige honderden ondernemers promoten en boeken we enige duizenden verschillende leuke uitjes.

Het netwerk van Recreatief.nl bereikt elke maand enige miljoenen Nederlanders die we via veel websites,  social media , nieuwsbrieven , magazines en op andere manieren  informeren over vrije tijd en recreatie.

Voor meer informatie over Recreatief.nl en het bijbehorende netwerk klik hier.

Businessbookers BV

Op zoek naar de promotie van een afdelingsuitje, teambuildings dag, personeelsfeest, vergadering, relatiedag, incentive, congres, of trainingslocatie. BUSINESSBOOKERS heeft voor elk soort zakelijk evenement een groot en hoogwaardig bereik. Krachtige websites in een zakelijk netwerk met dagelijks vele bezoekers en boekers. Naast een groot online netwerk benaderen wij de zakelijke boeker ook met een viertal magazines die in hoge oplage uw doelgroep bereiken.

BUSINESSBOOKERS is onafhankelijk, heeft de juiste contacten en kan uw mogelijkheden combineren met arrangementen van onze partners. Wij adviseren in het samenstellen van arrangementen en boeken deze via onze toegewijde informatie en reserveringsafdeling.

Voor meer informatie over het netwerk van Businessbookers BV klik hier

CRIO Travel

Nieuwe startup waarbinnen we alle reisconcepten buiten Nederland verzamelen en samen met oude en nieuwe partners de reismarkt gaan bestormen.

Voor meer informatie over CRIO Travel klik hier.