CRIO The WEB Company - Sinds 1998 -
Open

Familie.

CRIO BV is 1 van de initiatieven van  Rob Kraaijenvanger en Christel Gieling.

andere initiatieven

Recreatief.nl BV

Recreatief.nl is een dynamisch bedrijf dat zich sinds 1999 op de vrijetijds markt begeeft. We zijn gespecialiseerd in de promotie van vrije tijd & recreatie in Nederland. Voor enige honderden ondernemers promoten en boeken we enige duizenden verschillende leuke uitjes.

Het netwerk van Recreatief.nl bereikt elke maand enige miljoenen Nederlanders die we via veel websites,  social media , nieuwsbrieven , magazines en op andere manieren  informeren over vrije tijd en recreatie.

Voor meer informatie over Recreatief.nl en het bijbehorende netwerk klik hier.

Businessbookers BV

Op zoek naar de promotie van een afdelingsuitje, teambuildings dag, personeelsfeest, vergadering, relatiedag, incentive, congres, of trainingslocatie. BUSINESSBOOKERS heeft voor elk soort zakelijk evenement een groot en hoogwaardig bereik. Krachtige websites in een zakelijk netwerk met dagelijks vele bezoekers en boekers. Naast een groot online netwerk benaderen wij de zakelijke boeker ook met een viertal magazines die in hoge oplage uw doelgroep bereiken.

BUSINESSBOOKERS is onafhankelijk, heeft de juiste contacten en kan uw mogelijkheden combineren met arrangementen van onze partners. Wij adviseren in het samenstellen van arrangementen en boeken deze via onze toegewijde informatie en reserveringsafdeling.

Voor meer informatie over het netwerk van Businessbookers BV klik hier

Zicht op Media

Zicht op media beschikt over een aantal goed bezochte portalen met krachtige beschrijvende domeinnamen. We werken met veel reclamebureau’s samen en stellen ons netwerk beschikbaar voor hun campagnes.  Hier bieden wij bedrijven de mogelijkheid om hun product/dienst in beeld te brengen en midden in de doelgroep te belanden. Een groot bereik binnen een specifieke doelgroep geeft uiteraard weinig waste en een veel beter resultaat. Daarnaast draagt een vermelding op een top domein buiten extra autoriteit bij aan een versterking van online posities en betere vindbaarheid.

Plusser.nl

Een groot gedeelte van Nederland behoort tot de 50+ doelgroep. In 2020 is dit maar liefst 40% van Nederlandse bevolking. Deze 40% heeft 80% van het totale vermogen in handen. Deze doelgroep heeft onze focus. Wij zijn sinds 2012 de grootste online uitgever in de plus markt en bereiken maandelijks miljoenen ouderen.

CRIO Lab

Een speeltuin binnen onze droomfabriek waarbij eigenlijk alles kan en mag.