CRIO the Web Company - sinds 1999
Open
X

Samenwerken.

Relatie aangaan , samen ondernemen, inzichten en kennis delen

Wij verzorgen onder andere de marketingstrategie en planning voor zusterbedrijven van CRIO, Recreatief.nl BV en Businessbookers BV.   Wij werken voor bedrijven als partner voor de marketing van een locatie, destinatie, thema of het bewerken van een bepaalde doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat onze partners gebruik gaan maken van hun eigen marketingkracht. Tools en kennis zijn veel meer beschikbaar dan in het verleden. Ons team en netwerk speelt hier al jaren op in waardoor we een buitengewoon sterke marketingpartner kunnen zijn.  Het betekend voor partners van ons dat ze moeten kunnen loslaten en willen veranderen. Als een ondernemer / manager hier voldoende inzichten in heeft gekregen zetten we alles in om hem/haar  slimmer en zelfstandiger te maken om succesvolle marketing te kunnen bedrijven. 

Wij werken binnen een krachtig netwerk van zeer ervaren specialisten.

Met passie bouwen aan relaties, contact houden en respect verwerven en er samen iets geweldigs van maken. Dat is waarmee wij ons bezighouden.

Consumenten zoeken vertrouwen en creativiteit en menselijkheid. Tegelijkertijd zijn ze erg wispelturig , wij geloven dat kwaliteit en passie de sleutel zijn tot een langdurige relatie met de klant.

Dit is de tijd van dat oprechte mensen én oprechte merken die echt iets te bieden hebben sterker worden. Een ontwikkeling die razendsnel gaat en waarbij wij oprechte partners op een creatieve manier ondersteunen en adviseren !

Nieuwe marketing richt zich niet meer op 1 merk maar ook op marktsegmenten. Bereik koop je niet meer in maar verkrijg je door participatie. Ondernemingen worden uitgever van hun eigen producten en diensten en luisteren naar en onderzoeken de wensen van hun klant. In deze zeer dynamische wereld winnen alleen zeer dynamische en innovatieve bedrijven.

Samenwerken met ons is marketing/ondernemen nieuwe stijl ! Als u er klaar voor bent ? Wij zitten al 20 jaar op het juiste spoor. U bent van harte welkom !

Mail of bel ons 0316-581910

Met (re)creatieve groet !

Rob Kraaijenvanger & Christel Gieling