CRIO the Web Company - sinds 1999
Open
X

Marketing.

Promote is het marketingbureau van CRIO. Wij verzorgen onder andere de marketingstrategie en planning voor zusterbedrijven van CRIO, Recreatief.nl BV en Businessbookers BV.   Promote werkt verder voor enige tientallen bedrijven die ons inhuren voor bijvoorbeeld de marketing van een locatie, destinatie, thema of bepaalde doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat onze partners gebruik gaan maken van hun eigen marketingkracht. Tools en kennis zijn veel meer beschikbaar dan in het verleden. Ons team en netwerk speelt hier al jaren op in waardoor we een buitengewoon sterke marketingpartner kunnen zijn.  Het betekend voor partners van ons dat ze moeten kunnen loslaten en willen veranderen. Als een ondernemer / manager hier voldoende inzichten in heeft gekregen zetten we alles in om hem/haar  slimmer en zelfstandiger te maken om succesvolle marketing te kunnen bedrijven. 

Marketing volgens Promote.nl : ‘Relatie aangaan , samen ondernemen, inzichten en kennis delen

Met passie bouwen aan relaties, contact houden en respect verwerven en er samen iets geweldigs van maken. Dat is waarmee wij ons bezighouden.

Consumenten zoeken vertrouwen en creativiteit en menselijkheid. Tegelijkertijd zijn ze erg wispelturig , wij geloven dat kwaliteit en passie de sleutel zijn tot een langdurige relatie met de klant.

Dit is de tijd van dat oprechte mensen én oprechte merken die echt iets te bieden hebben sterker worden. Een ontwikkeling die razendsnel gaat en waarbij Promote.nl oprechte partners op een creatieve manier ondersteund en adviseert !

Nieuwe marketing richt zich niet meer op 1 merk maar ook op marktsegmenten. Bereik koop je niet meer in maar verkrijg je door participatie. Ondernemingen worden uitgever van hun eigen producten en diensten en luisteren naar en onderzoeken de wensen van hun klant. In deze zeer dynamische wereld winnen alleen zeer dynamische en innovatieve bedrijven.

Promote.nl is marketing/ondernemen nieuwe stijl ! Als u er klaar voor bent ? 

Mail of bel ons 0316-581910