15 jaar CRIO the Web Company 1999 - 2014 > Jubeljaar.nl <
Open
X

Referenties.

Zelf doen en ‘t beter weten is prima maar het kost u erg veel omzet en soms uw bedrijf. Samenwerkende partners weten beter. Alleen gespecialiseerde bedrijven die al jarenlang focus hebben en doorzettingsvermogen maken het verschil.

Lees de opmerkingen van een aantal partners van onze verschillende bedrijven en hun opmerkingen over ons.

Lars Beckers – Commercieel Manager Kontakt der Kontinenten

 ’Je hebt intermediairs en je hebt Businessbookers.’

  ‘Zoeken – vinden – boeken kan via het portaal, maar ook via de medewerkers van BB. Zij weten als geen ander de wensen uit te vragen, denken mee en kunnen goed inschatten welke locatie geschikt is voor de aanvrager. Kortom: een prettige samenwerkingspartner’.

Richard Nan Congreshotel Zuiderduin, ( meer dan 10 jaar partner )

een krachtige , creatieve en betrokken partner in onze marketing richting de zakelijke markt. Al meer dan 10 jaar een partnership waaruit sterke leads en boekingen ontstaan. In 2013 staan alweer mooie congres en vergaderboekingen’ ‘.

Sjak van de Rijdt  Golden Tulip Doorwerth - De Parel van de Veluwe , 

Al jaren een gewaardeerde leisure partner die sterk is in thema’s als , beauty & wellness, familie en kinderen, romantiek en golf. Ook het zusterbedrijf Businessbookers BV is een krachtige marketing en boekings partner waar wij ook in 2013 goede resultaten hebben gehaald in thema’s als vergaderen , congressen en bedrijfsuitjes.  Krachtig marketingplan tot eind 2014 geeft vertrouwen in een uitdagende zakelijke markt‘.

Cees en Erwin, 24Homerentals.nl

‘Dynamische en zeer gewaardere partner die ons helpt bij het ontwikkelen en in de markt zetten van een nieuwe portal voor de zakelijke verhuurmarkt.’

Richard Niels van de Westernboerderij

“Recreatief.nl is nu alweer enige jaren mijn partner voor de promotie en het boeken van onze uitjes. Professionele & betrokken organisatie, doen wat ze beloven”.

Martijn Läkamp – Natural High

“overzichtelijke samenwerking en een gestructureerd boekingsproces, zowel voor ons als voor de gasten die via Recreatief bij ons boeken.”.

Katja Bruil – Badhotel Scheveningen

“Recreatief.nl staat wat ons betreft voor professionaliteit en accuratesse. Een dynamische onderneming met een gezonde ambitie zich verder te ontwikkelen, dat trots mag zijn op haar team van vriendelijke, gemotiveerde medewerkers.”

Jelke Haven van Ballonvaren.com

“In al die jaren dat ik nu aan het ondernemen ben een prettige partner met goede tips in zaken. En Rob is van zijn hoogtevrees af :)”.


Cora van den Burg
van Beauty Center Cosmé

“We werken al vele jaren met veel plezier en naar alle tevredenheid met Recreatief samen. Communicatie is helder en ruimte om samen te sparren is er altijd. Vindbaarheid op het web is top! en daarmee een fijne partners om je business te laten groeien”.