CRIO the Web Company - sinds 1999
Open
X

Referenties.

…een aantal partners van onze verschillende bedrijven en hun opmerkingen over ons.

Lars Beckers – Commercieel Manager Kontakt der Kontinenten

 ’Je hebt intermediairs en je hebt Businessbookers.’

  ‘Zoeken – vinden – boeken kan via het portaal, maar ook via de medewerkers van BB. Zij weten als geen ander de wensen uit te vragen, denken mee en kunnen goed inschatten welke locatie geschikt is voor de aanvrager. Kortom: een prettige samenwerkingspartner’.

Sjak van de Rijdt  Golden Tulip Doorwerth – De Parel van de Veluwe , 

Al jaren een gewaardeerde leisure partner die sterk is in thema’s als , beauty & wellness, familie en kinderen, romantiek en golf. Ook het zusterbedrijf Businessbookers BV is een krachtige marketing en boekings partner waar wij ook in 2013 goede resultaten hebben gehaald in thema’s als vergaderen , congressen en bedrijfsuitjes.  Krachtig marketingplan tot eind 2014 geeft vertrouwen in een uitdagende zakelijke markt‘.

Cees en Erwin, 24Homerentals.nl

‘Dynamische en zeer gewaardere partner die ons helpt bij het ontwikkelen en in de markt zetten van een nieuwe portal voor de zakelijke verhuurmarkt.’

Martijn Läkamp – Natural High

“overzichtelijke samenwerking en een gestructureerd boekingsproces, zowel voor ons als voor de gasten die via Recreatief bij ons boeken.”.

Katja Bruil – Badhotel Scheveningen

“Recreatief.nl staat wat ons betreft voor professionaliteit en accuratesse. Een dynamische onderneming met een gezonde ambitie zich verder te ontwikkelen, dat trots mag zijn op haar team van vriendelijke, gemotiveerde medewerkers.”


Cora van den Burg
van Beauty Center Cosmé

“We werken al vele jaren met veel plezier en naar alle tevredenheid met Recreatief samen. Communicatie is helder en ruimte om samen te sparren is er altijd. Vindbaarheid op het web is top! en daarmee een fijne partners om je business te laten groeien”.