CRIO The WEB Company - Sinds 1998 -
Open

Rob

Directie, Research & Development, Sales

Geboren in Babberich , prettig dorp in de Liemers. Daar gaan houden van de weiden, de oude rijn, Montferland en al die mooie gebieden in de Liemers.

Na krantenbezorger, afruimer, en de nodige andere functies ben ik in 1999 begonnen met het opstarten van CRIO. ( De Naam komt voort uit ChrIstel en ROb ) Dit geeft meteen aan dat ik dit samen doe met Christel mijn vriendin en partner die toerisme studeerde. Zodoende belanden we in de recreatieve sector en is dit uiteindelijk 1 van onze specialisaties en passies geworden.

Mijn specialisatie is conceptontwikkeling. Vind het heerlijk om een partner met een idee te ondersteunen van a tot z om er samen blijvend een succes van te maken.

Ik ga graag om met ondernemende en creatieve mensen en hou van gezelligheid. Ik hou niet van kuddegedrag en al te veel ego’s om me heen. Samen met mijn vriendin genieten wevan onze bedrijven en hebben een passie voor zon en natuur. Verder hou ik van fietsen in de prachtige gelderse vallei wat ik dan ook bijna dagelijks even probeer te doen.