arrow_upward arrow_upward

Conceptontwikkeling

  /    /  Conceptontwikkeling

U heeft een idee ! Wij bieden begeleiding en de tools om uw idee om te zetten in een succesvol concept.

Van idee naar concept?

Fase 1
We gaan met u aan tafel zitten en noteren alle wensen m.b.t. de doelgroep, functie en algemene layout van de website. Mocht het nodig zijn bedenken we samen een domeinnaam die goed bij het product/dienst past.

Fase 2
Wij gaan aan de slag om een eerste opzet van de website te maken. Hierbij nemen we de wensen van de klanten mee en mixen deze met onze eigen visie. Hierdoor is iedere website uniek en helemaal op maat gemaakt.

Fase 3
Nadat de site is goedgekeurd door de klant wordt deze helemaal geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor kunt krijgt u beter posities en wordt uw website beter gevonden.

Fase 4
De vierde fase staat voor de promotie van het concept. Hierbij moet u denken aan het uitzetten van verschillende campagnes op bijvoorbeeld Social Media, Google Adwords en bannerposities. U kunt ook gebruik maken van ons uitgebreide thematische blognetwerk.

Fase 5
De laatste fase is de monitoring van het webconcept. Er worden allerlei statistieken bijgehouden zodat u inzicht heeft waar uw bezoekers vandaan komen. Alle conversies die via de website gedaan worden zijn meetbaar, zo weet u precies wat scoort en wat niet.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

  Contactformulier

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  [recaptcha]