arrow_upward arrow_upward

Specialisaties

  /  Specialisaties

CRIO The WEB Company

Sinds 1998 aan het ondernemen op het WEB met een krachtig team en een netwerk met de beste online specialisten.  Wij zorgen voor autoriteit & omzet en begeleiden en adviseren onze partners bij hun online strategie.

Wij richten ons onder andere op :

  • Na meer dan 20 jaar online ondernemen is de transitie naar online nu echt voelbaar in de hele Nederlandse economie. Het betekent voor veel bedrijven dat ze snel moeten veranderen. Voor ons is online aanpassen en meebewegen volkomen normaal en natuurlijk. Online zit in ons bloed. Veel bedrijven worstelen hier echter mee. Wij zetten onze kennis in om in verschillende branches nieuwe concepten te ontwikkelen en ondernemers met strategisch advies te ondersteunen. Het is nooit te laat om uw online autoriteit te laten gelden, wij zijn daar als ervaren en creatieve WEB Company heel bedreven in.
  • Het ontwikkelen, promoten en boeken van arrangementen in de vrije tijds en bedrijfsevenementen markt. Wij zetten een locatie en/of destinatie op de kaart via content & portfolio marketing.  De recreant bereiken we met ons bedrijf Recreatief.nl BV de zakelijke gast met ons bedrijf Businessbookers BV. Beide bedrijven hebben het grootste online netwerk & bereik in Nederland. Na 25 jaar bouwen zijn dit nu enige duizenden concepten per bedrijf en werken we succesvol samen met een groot aantal bijzondere partners in Nederland, Duitsland en België.
  • CRIO LAB. Een ontwikkel omgeving waar we investeren in nieuwe web concepten. We bedenken en lanceren deze concepten op eigen kracht met als focus onze online autoriteit & doelgroep bereik continue te vergroten. Concept- en bestemmingsontwikkeling binnen toerisme & recreatie met name in Nederland , Duitsland en België en op deelsegmenten ook in een aantal andere landen.

Met (re)creatieve groet,

Rob & Christel