CRIO The WEB Company - Sinds 1998 -
Open

Referenties.

…een aantal partners van onze verschillende bedrijven en hun opmerkingen over ons.

Lars Beckers – Commercieel Manager Kontakt der Kontinenten

Je hebt intermediairs en je hebt Businessbookers.’

  ‘Zoeken – vinden – boeken kan via het portaal, maar ook via de medewerkers van BB. Zij weten als geen ander de wensen uit te vragen, denken mee en kunnen goed inschatten welke locatie geschikt is voor de aanvrager. Kortom: een prettige samenwerkingspartner’.

Ton Hendriksen Travel Specialist

Voor velen onnavolgbaar maar Businessbookers is een mooi en creatief bedrijf  waar ik al enige jaren succesvol de zakelijke markt mee bewerk.


Senno Geertsema
Rietstulp

Ik werk al 15 jaar samen met Recreatief.nl, ben ook met Businessbookers gaan samenwerken. Dit bevalt me sinds de start en bezorgt me mooie zakelijke reserveringen.


Wilco Verschuren
– Binnenhof

Ik ben direct toen ik voor mijzelf begon met Businessbookers gaan samenwerken. Ik kende deze prettige partner al uit de tijd dat ik nog in loondienst werkte. De samenwerking loopt alweer 3 jaar en is net verlengt tot eind 2016.

Cees , 24Homerentals.nl

Dynamische en zeer gewaardere partner die ons helpt bij het ontwikkelen en in de markt zetten van een nieuwe portal voor de zakelijke verhuurmarkt.’


Martijn Läkamp – Natural High

overzichtelijke samenwerking en een gestructureerd boekingsproces, zowel voor ons als voor de gasten die via Recreatief bij ons boeken.”.


Katja Bruil – Badhotel Scheveningen

Recreatief.nl staat wat ons betreft voor professionaliteit en accuratesse. Een dynamische onderneming met een gezonde ambitie zich verder te ontwikkelen, dat trots mag zijn op haar team van vriendelijke, gemotiveerde medewerkers.”

Cora van den Burg van Beauty Center Cosmé

We werken al vele jaren met veel plezier en naar alle tevredenheid met Recreatief samen. Communicatie is helder en ruimte om samen te sparren is er altijd. Vindbaarheid op het web is top! en daarmee een fijne partners om je business te laten groeien”.

Op zoek naar goede ervaringen 🙂 Neem contact met ons op.