arrow_upward arrow_upward

Ontwikkeling

  /    /  Ontwikkeling

Bent u op zoek naar een reserveringssysteem, CMS of website met iDeal betalingssysteem? Onze PHP programmeurs hebben bij elkaar 20 jaar programmeer ervaring en kunnen alles maken wat u wenst.

Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in:
[one_half][list type=”check”]
[li]PHP[/li]
[li]MySQL[/li]
[li]CakePHP[/li]
[li]HTML[/li]
[li]CSS[/li][/list][/one_half]
[one_half_last][list type=”check”][li]jQuery[/li]
[li]Javascript[/li]
[li]iDeal[/li]
[li]Wordpress[/li]
[li]Database modeling[/li]
[/list][/one_half_last]

Case
Onze klant, een huur en verhuur specialist van woonruimte in Nijmegen, betaalde maandelijks voor een duur backoffice systeem. In het systeem stond alle content, dus alle woonruimten, gegevens van huurders en gegevens van verhuurders. Omdat het systeem van een derde partij was en er daardoor beperkingen waren met betrekking tot de website, kon de site niet gemaakt worden zoals de klant in gedachten had.

Ons voorstel? Een eigen backoffice systeem maken zodat onze klant geen maandelijkse kosten heeft en zelf alle vrijheid heeft om aanpassingen te doen. Op deze manier is ook alle content van de klant zelf en niet van een externe partij. Door het eigen CMS heeft de klant de vrijheid om de website aan te passen aan hun wensen. Hierdoor kunnen inschrijvingen op de website direct via iDeal betaald worden en kan het CMS uitgebreid en verbeterd worden.

  Contactformulier

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  [recaptcha]