arrow_upward arrow_upward

Doelgroep onderzoek

  /  Doelgroep onderzoek

CRIO is gespecialiseerd in doelgroepmarketing. Wij analyseren en bewerken graag uw doelgroep volgens beproefde werkwijze.

De secretaresse

U wilt graag in contact komen de doelgroep Secretaresses. De vraag is dan natuurlijk, hoe bereikt u deze doelgroep het beste? Met Secretaresseonderzoek.nl bieden wij u de mogelijkheid om online vragen te stellen aan de secretaresse. Hierbij maken wij gebruik van ons uitgebreide secretaressenetwerk die nauw verbonden is met ons.

Mogelijkheden voor uw bedrijf

Secretaresseonderzoek.nl heeft een groot bereik onder secretaresses en is bereid om voor uw organisatie onderzoek te doen. Onderzoek kan voor uw organisatie een test zijn of uw producten wel goed in de markt liggen bij secretaresses. Met de resultaten van het onderzoek kunt u uw product afstemmen op de vraag van secretaresses. Wij onderzoeken door middel van:

[list type=”arrow”]
[li]Eenmalige onderzoeken[/li]
[li]Maandelijkse onderzoeken[/li]
[li]Doelgroepen analyseren[/li]
[/list]

Heeft u interesse in een samenwerking? Bel ons op 0316-581911 of neem contact op via het contactformulier.

50 Plus

Een groot gedeelte van Nederland behoort tot de 50+ doelgroep. In 2020 is dit maar liefst 40% van de Nederlandse bevolking. Deze plussers gaan massaal online. Via verschillende wegen in ons brede Plusser netwerk bereiken wij deze plussers.

U wilt als organisatie ook graag in contact komen met deze doelgroep? De vraag is alleen ‘hoe bereiken we deze specifieke doelgroep?’ Wij hebben inmiddels een groot netwerk waar deze doelgroep zich begeeft en sterk  verbonden is met ons en de websites, sociale mediakanalen en nieuwsbrieven die uitgeven. Onlangs hebben we daar onze website Vijftigplusonderzoek.nl aan toegevoegd en zijn er mogelijkheden om deze doelgroep heel concreet de vraag/vragen te stellen die u heeft.

Heeft u interesse in een samenwerking? Bel ons op 0316-581910 of neem contact op via het contactformulier.