arrow_upward arrow_upward

Familie

  /  Familie

CRIO BV 

Een denktank waar we sinds 1998 bedenken, ontwikkelen en uitvoeren. Focus op leuke dingen ondernemen in welke vorm dan ook . Leuke dingen bedenken , de hele dag door, en die in de praktijk via online concepten vorm geven en succesvol maken. Onze initiatieven ondersteunen onze partners en wij vinden veel energie en inspiratie juist bij onze collega ondernemers waarmee we sparren om er met elkaar er iets geweldigs van te maken. Die wederzijdse energie en inspirerende contacten is de voornaamste reden waarom we het doen. 

Recreatief.nl BV

Recreatief.nl is het eerste online vrije tijds netwerk in Nederland. Sinds 1998 bedenken , promoten en boeken wij vrije tijds arrangementen. Voor enige honderden ondernemers promoten en boeken we nu duizenden inspirerende uitjes.

Het netwerk van Recreatief.nl bereikt elke maand enige miljoenen Nederlanders die we via veel websites,  social media , nieuwsbrieven , magazines en op andere manieren  informeren over vrije tijd en recreatie.

Businessbookers BV 

Op zoek naar de promotie van een afdelingsuitje, teambuildings dag, personeelsfeest, vergadering, relatiedag, incentive, congres, of trainingslocatie. BUSINESSBOOKERS heeft voor elk soort zakelijk evenement een groot en hoogwaardig bereik. Krachtige websites in een zakelijk netwerk met dagelijks vele bezoekers en boekers. 

BUSINESSBOOKERS is onafhankelijk, heeft de juiste contacten en kan uw mogelijkheden combineren met arrangementen van onze partners. Sinds 2009 adviseren in het samenstellen van arrangementen en boeken deze via onze toegewijde informatie en reserveringsafdeling.

Meer informatie over het netwerk van Businessbookers BV

Zicht op Media

Zicht op media beschikt over een aantal goed bezochte portalen met krachtige beschrijvende domeinnamen. We werken met veel reclamebureau’s samen en stellen ons netwerk beschikbaar voor hun campagnes.  Hier bieden wij bedrijven de mogelijkheid om hun product/dienst in beeld te brengen en midden in de doelgroep te belanden. Een groot bereik binnen een specifieke doelgroep geeft uiteraard weinig waste en een veel beter resultaat. Daarnaast draagt een vermelding op een top domein buiten extra autoriteit bij aan een versterking van online posities en betere vindbaarheid.

NL Search

2019 zetten we in op nieuwe search initiatieven . NL search, om te bouwen aan Nederlandse search initiatieven met enkele krachtige merken. Dit om onszelf, onze partners en de rest van ondernemend Nederland meer platformen te bieden de consument te bereiken en te vermaken. Daar is ruimte voor in een wereld van slechts enkele tech giganten die op dit moment search & social bepalen. We hebben hier erg veel zin in en pakken dit project op met enkele search specialisten. Wait and See 

Plusser.nl

Een groot gedeelte van Nederland behoort tot de 50+ doelgroep. In 2020 is dit maar liefst 40% van Nederlandse bevolking. Deze 40% heeft 80% van het totale vermogen in handen. Deze doelgroep heeft onze focus. Wij zijn sinds 2012 de grootste online uitgever in de plus markt en bereiken maandelijks miljoenen ouderen. 

CRIO Travel

Met CRIO Travel investeren wij in een nieuw online reisnetwerk met webconcepten rondom een destinatie, thema en/of doelgroep. Wij adviseren en ondersteunen traditionele reisbedrijven bij de transitie naar een online reisorganisatie.  Heel gecontroleerd in fases kan men kennismaken met 100% online ondernemen in de reisbranche.  Wij focussen ons geheel op 50+ en nemen hier nu ook positie met ons nieuwe reisnetwerk. In 2019/2020 ontwikkelen we een nieuw reisnetwerk om ouderen via leuke reisconcepten passend reisaanbod te bieden en reisorganisaties de kans te geven direct bij de doelgroep hun mooie reizen te promoten.

CRIO Lab

Een speeltuin binnen onze droomfabriek waarbij alles kan en mag.