arrow_upward arrow_upward

Conversie Optimalisatie

  /    /  Conversie Optimalisatie

Een specialisatie van CRIO is conversie optimalisatie. We organiseren het WCO Congres en verzorgen met enige regelmaat sessies voor een select aantal deelnemers waarbij op een hele praktische manier getoond word hoe men snel veel meer rendement uit een website kan halen.

Verleiden op internet

Ontvang de belangrijkste tips op het gebied van online gedragsbeïnvloeding en usability. Een aantal concrete voorbeelden zorgen ervoor dat u essentiële basis- en gevorderde kennis krijgt op het gebied van schrijven en verleiden op het WEB.

We nemen u mee op een ontdekkingstocht langs enkele eenvoudig toepasbare technieken om het gedrag van websitebezoekers te beïnvloeden. U krijgt verrassende inzichten over de factoren die het gedrag en de beslissingen van mensen bepalen terwijl ze een website bezoeken.

Ontdek hoe u tientallen procenten conversie verhoging kunt behalen.

De sessies zijn praktisch gericht – het blijft dus niet bij theorie en onderzoeksresultaten – en bevat een aantal relatief eenvoudige tips en quick wins die direct toepasbaar zijn op iedere website.

Maatwerk

Interesse in een website die u maximaal rendement oplevert ? We geven regelmatig Conversie Optimalisatie clinics met maximaal 20 deelnemers.

  Contactformulier

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  [recaptcha]