arrow_upward arrow_upward

Online zakendoen

  /    /  Online zakendoen

Sinds 15 jaar zetten wij het WEB in om onze partners en hun producten te promoten. Er zijn enorm veel partijen actief die bedrijven adviseren in WEB marketing. Er zijn er niet veel die echt weten waar ze het over hebben. Veel inzicht en ervaring op het gebied van Online zakendoen krijgt u bij het volgen van onze sessie rondom dit thema. Een unieke ervaring die u blijvend waardevolle inzichten geeft die indien u er mee aan de slag gaat u vooraan op het WEB laten meedoen.

Tijdens de sessie is er niets wat we niet bespreken en heeft u inzichten die u erg veel besparen in kosten en inzichten geven voor sterke groei in online opbrengsten.

De sessie duurt 1 dag en is uitermate geschikt voor ervaren ondernemers die het WEB nog moeten leren begrijpen of denken het te begrijpen.

De bijeenkomst vind plaats op het hoofdkantoor van CRIO te Zevenaar. Rob Kraaijenvanger oprichter van crio en gespecialiseerd in conceptontwikkeling en ondernemen op het WEB bespreekt samen met u en enkele andere specialisten de verschillende thema’s rondom Online zakendoen.

Interesse?

  Contactformulier

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  [recaptcha]