arrow_upward arrow_upward

kraaijenvanger

  /  kraaijenvanger

Ik ben geboren op 21 April 1967 in het sterrenbeeld Stier. Ik hou van alle mooie dingen van het leven die elke dag langskomen en zo maar voor het oprapen liggen. Mooie luchten, prachtige natuur, mooie vrouwen 🙂 geurende bloesems in de lente en af en toe een beetje tijd voor mezelf.  Als iemand iets nodig heeft kan hij het krijgen.  Ik heb altijd honger, en bourgondisch.nl . Ik vind het leuk om dingen te bedenken en die ook daadwerkelijk uit te proberen. Dus ondernemer geworden samen met Christel mijn partner hebben we heel veel plezier in het ondernemen. De eerste 25 jaar lekker werken zit er op . Ik neem het op voor de underdog en laat mensen niet in de kou staan. Dat is gewoon omdat ik een hekel heb aan onrecht en weiger om weg te kijken als andere mensen in de problemen komen. Ik ben er voor je koste wat het kost en net zolang als het nodig is.

Hoe ik reageer op leuke zaken/mensen

Ik ga ervoor in vol vertrouwen en met heel erg veel enthousiasme. Is de klik wederzijds ben ik een vriend voor het leven. Een echte vriendschap gaat dan samen met de vrijheid om te vragen, te zeggen, te doen en te zijn zoals je bent.

Hoe reageer ik op lastige zaken/mensen

Ik ga lastige zaken/mensen niet uit de weg, maar ik heb het liever gezellig. Ik probeer open en eerlijk te zijn in communicatie en dicht bij mezelf lossen dan de meeste zaken vanzelf op. Ik ben redelijk goedgelovig maar al lang niet meer naïef . Dus als je denkt mij een streek te kunnen of moeten leveren … ga vooral je gang.  Wat dat betreft heb ik een olifantengeheugen!

Enkele van mijn lijfspreuken

Je neemt een risico als je geen risico neemt

Er is altijd een weg, zo niet dan leg je hem aan

Niets is zeker dat is zeker

Als je alles al hebt meegemaakt is er altijd wel weer iemand die je blijft verbazen

Als je ergens voor staat , sta je vaak alleen

Geen woorden maar daden

Als je vergeten bent waar je vandaan komt, ben je jezelf al heel lang kwijt

Een klant is koning, mits deze zich koninklijk gedraagt

Een gemiddelde vrouw zal een man verweken tot een hersenloos slap schoothondje

Vriendschap gaat samen met de vrijheid om te vragen, te zeggen, te doen en te zijn

Met beide voeten op de grond, kom je geen stap vooruit

Je moet een groot vuur in je hebben branden om de wereld een beetje te verlichten ( willie )

Als jij mij al lang vergeten bent denk ik nog wel eens aan jou