CRIO The WEB Company - Sinds 1998 -
Open

Samenwerken.

CRIO The WEB Company – sinds 1998

Relatie aangaan , samen ondernemen, inzichten en kennis delen. Met elkaar bereik je meer

Wij hebben ons gespecialiseerd in de vrije tijds industrie en doelgroep marketing. Sinds 1998 promoten en boeken we nu duizenden arrangementen voor veel vrije tijds partners in Nederland en net over de grens. We zijn verantwoordelijk voor de marketingstrategie en planning van zusterbedrijven Recreatief.nl BV en Businessbookers BV.  Hier ligt onze focus maar regelmatig zetten we onze specialisatie ook in voor partners die daarom vragen. Onze specialisatie is de marketing van een locatie, destinatie, thema of het bewerken van een bepaalde doelgroep.

Met passie bouwen aan relaties, contact houden en respect verwerven door goede resultaten te behalen en er zo samen iets geweldigs van maken.

Dat is waarmee wij ons het liefst mee bezighouden en waar we al 20 jaar in slagen. Geen mooie verhalen dus maar gewoon werken en bouwen aan krachtige samenwerkingen waarvan de basis elk jaar sterker word. Wij werken met veel bedrijven al 15 jaar en langer samen.

Ouderwetse partnerships waar je met respect voor elkaar door het vuur gaat om zo het onmogelijke mogelijk te maken.

Consumenten zoeken vertrouwen en creativiteit en menselijkheid. Tegelijkertijd zijn ze erg wispelturig , wij geloven dat kwaliteit , creativiteit en passie de sleutel zijn tot een langdurige relatie met de klant. Dit is de tijd dat alleen oprechte mensen én oprechte merken die echt iets te bieden hebben sterker worden. Een ontwikkeling die razendsnel gaat en waarbij wij partners op een creatieve manier ondersteunen en adviseren !

Marketing richt zich niet op 1 merk maar ook op marktsegmenten. Bereik koop je niet meer in maar verkrijg je door participatie. Ondernemingen worden uitgever van hun eigen producten en diensten en luisteren naar en onderzoeken de wensen van hun klant. In deze zeer dynamische wereld winnen alleen zeer dynamische en innovatieve bedrijven die op tijd bij schakelen om op het juiste spoor te blijven.

Met (re)creatieve groet !

Rob & Christel