arrow_upward arrow_upward

Senioren marketing

  /  Algemeen   /  Senioren marketing

65 plusser word de jackpot van de reissector

Kansen volop in de reissector om je te onderscheiden bij dé hoofdpersona !

Focus op de Seniorenmarkt

Een sterk veranderend medialandschap zorgt ervoor dat u de aandacht van de consument moet verdienen in plaats van inkopen via de traditionele media. Tips en trends van ons. Wij , van Plusser.nl, focussen ons al enige jaren op de online plusser. Indien online voor u nog steeds een ontdekkingsreis is helpen we u heel graag met het vinden van de mooiste plekjes. Deze online reis is volledig op maat samen te stellen om er samen voor te zorgen dat u de ontwikkelingen voor blijft.

Social lift

Wel eens van social lift gehoord ? Een campagne van ons met een Travel/Reis partner leverde 16 duizend vind ik leuks op. 2651 personen gaven commentaar en 2620 keer werd de campagne gedeeld. Daarmee bereikten we binnen 6 weken een groep van 893.472 vrienden en bekenden.

De plussers van deze tijd verspreiden uw content via shares of likes en bepalen en waarderen zo uw content en het uiteindelijke bereik. Aandacht moet u verdienen en u moet er serieus de tijd voor nemen.

Budget gaat naar online

Tegenwoordig geven adverteerders meer geld uit aan digitale media dan aan traditionele media. Dat is ook volstrekt logisch. De consument loopt massaal weg bij print, de plusser zit meer en meer online. Een slimme adverteerder volgt dan ook zijn doelgroep en verlegt zijn focus van traditioneel adverteren naar een online strategie. 1 x per jaar op de beurs ? Wij bereiken elke week 200 duizend ouderen.

Timing

Rituelen veranderen, ook voor ouderen. Het journaal kun u kijken wanneer u wilt, de krant heeft eigenlijk altijd oud nieuws. Via online en social media kan de consument op allerlei momenten het laatste nieuws, trends of uitgebreide artikelen lezen. Een goed kwaliteitsblad koopt men nog wel om af en toe.

Content marketing

Goede content is niet voldoende. Bereik verkrijgen kost geld. (paid media) Het is belangrijk goede online distributiekanalen te vinden die al een groot bereik hebben onder ouderen. Ons netwerk bijvoorbeeld bereikt honderdduizenden online ouderen iedere maand weer. Regelmatig moet u uw content verspreiden in dit soort netwerken waarbij de mate waarin u een social lift / bereik succes behaalt volledig inzichtelijk is.

Goede content is uiteraard een 1ste vereiste. Goede distributie en krachtige netwerk partners komen daarna !

Nieuwe marketing richt zich niet meer op 1 merk maar ook op marktsegmenten. Ondernemingen worden uitgever van hun eigen producten en diensten en luisteren naar en onderzoeken de wensen van hun klant. In deze zeer dynamische wereld winnen alleen zeer dynamische en innovatieve bedrijven die op tijd bijschakelen om op het juiste spoor te blijven.

Neem contact op met ons om een volgende succesvolle stap te zetten

Plusser.nl
sales@plusser.nl
088 – 540 58 80