arrow_upward arrow_upward

Travel

  /  Travel

CRIO Travel is gespecialiseerd in netwerk , doelgroep en destinatie marketing.

We zijn gespecialiseerd in : Reizen, Beleving, 50 plus , Conceptontwikkeling,  Netwerkmarketing, Online, Print

CRIO BV maakt onderdeel uit van een groep van 3 bedrijven. Sinds 1998 werken deze bedrijven samen met enige honderden partners met als focus recreatiemice en travel. De leisure markt via ons bedrijf Recreatief.nl BV en de zakelijke markt met ons bedrijf Businessbookers BV. Meer dan 1 Miljoen tevreden klanten en samenwerkingen met partners die al 10 tot 15 jaar lopen. We bereiken met CRIO wekelijks honderdduizenden ouderen via ons Plusser netwerk. Onze laatste campagne met Tenzing Travel bereikte in 6 weken tijd 680 duizend 50 plussers . Met CRIOTravel adviseren en begeleiden we verschillende reisbedrijven. We ontwikkelen in 2019 reisportals in de reisbranche met als doelgroep & focus vijftigplus.

Wij kiezen in partnerships altijd voor 100% samen ondernemen. U moet onderscheidend zijn met uw reisaanbod en tegelijkertijd gebruik maken van de mogelijkheden die er liggen. Dan pakt u de markt waarbij in een samenwerking met CRIO u aanzienlijk kunt besparen op conceptontwikkeling, ict, marketing en advertentie inkoop. Wij leveren veel meer kwaliteit en inzet tegen betaalbare tarieven. Er zijn erg veel ‘specialisten’ maar weinigen weten wat het inhoud ook een reisproduct online echt goed neer te zetten, de markt te pakken en positie te houden.

Alles moet kloppen in een reisbedrijf.  Past uw prachtige product bij de vraag van de markt ? Kan iemand u de marktvraag vertellen ? Zo ja ,ontvangt u de potentiële klant op de juiste manier. Kent u de ondernemer achter dit reisproduct ? Zijn plannen ? Helpt u hem om samen beter te ondernemen ?  Bestaat uw team uit toppers. Heeft u bevlogen reisleiders, wie handelt uw reserveringen af. 1001 zaken om optimaal af te stemmen.

Bent u ondernemer in de reisbranche ? Zit u erin voor de korte termijn of wilt u blijvend een sterke marktpositie pakken ? Laten we afspreken voor een inspirerende ontmoeting.

Met vriendelijke groet,

Rob Kraaijenvanger
CRIO Travel
rob@crio.nl
0316-581910