arrow_upward arrow_upward

April doet wat hij wil

  /  Algemeen   /  April doet wat hij wil

April doet wat hij wil

Terwijl het weer in April niet doet wat ik wil, gebeurt er in het oude gemeentehuis in Zevenaar precies wat CRIO wil.

Werk afronden voor veel partners en zien dat we de nieuwe site van CRIO online krijgen om partners en bedrijven te laten zien wat CRIO op dit moment voor ze kan betekenen. Geen overzicht van de duizenden websites die we gemaakt hebben maar zoals altijd wel een open en actueel overzicht van onze activiteiten en specialiteiten.

CRIO The WEB Company heeft een lange geschiedenis als creatieve WEB Company en een meer dan ruime ervaring in het zakendoen op en ook buiten het WEB.

Sinds 1999 met passie bouwen aan relaties, contact houden en respect verwerven en er samen iets geweldigs van maken. Dat is waarmee wij ons bezighouden. Consumenten zoeken vertrouwen en creativiteit en menselijkheid. Dit is de tijd van dat oprechte mensen én oprechte merken die echt iets te bieden hebben sterker worden. Een ontwikkeling die razendsnel gaat en waarbij CRIO oprechte partners op een creatieve manier ondersteund en adviseert !

Ons team is beperkt beschikbaar. Indien er ruimte is en u bent klaar om serieus zaken te doen gaat u proeven wat het is te ondernemen ala ‘ CRIO Style ‘ !

Met vriendelijke groet,

Rob Kraaijenvanger

CRIO The WEB Company