arrow_upward arrow_upward

Denia

  /  Denia

van harte proficiat lieve christel

Denia , weekend van 28/29 Augustus wegrijden, 30 augustus tot en met 14 September. Villa met Zwembad in Denia . Toeristische informatie, echt heel leuk en veel te doen in die regio.

Naar Denia.

Dit is een stop plek na 12 uur rijden. Dit zouden we dan in het weekend kunnen doen.

Overnachten dan op deze plek, op dit moment is dit mooi gelegen hotel aan een strand, hondvriendelijk, nog te boeken.

De volgende dag heb je dan nog maar 6 uur te gaan. Als je dan rustig wakker word, ontbijt, nog even strand wandeling ben je 7 uur ( incl. 2 x half uurtje pauze ) later in Denia op bestemming. In , afhankelijk hoe ontspannen we de dag beginnen , in de (na)middag , voor het donker worden.

Vervoer

ANWB – kopen is noodzakelijk voor spanje, echter lijkt me het in deze fase handiger

Fietsen op een fietsendrager achterop de auto, moeten voorzien zijn van een wit aluminium of plastic bord van 50×50 cm met 3 rode diagonale strepen. Deze koop je voor zo’n €25 bij de ANWB.

In Spanje is het ook verplicht om een veiligheidsvestje te dragen als je pech hebt. Zorg er dus altijd voor dat je er een bij je hebt.
2 gevarendriehoeken

Denia – Didam

de 14e nog een dagje strand pakken in Denia en van daaruit in de middag naar Barcelona – 2 overnachtingen Boutique Hotel H10 MontCana – 1 volle dag stad en strand –

16e ontspannen en rustig wegrijden uit Barcelona. 

Vanuit Barcelona rijden we via Montepellier ( onze 1ste gezamelijke lange reis ) naar de Provence, een rit van 4 uur.

en wel naar Avignon , Hotel, plattegrond stadswandeling
Avignon | musement

De Provence heeft nog veel te bieden ff uitzoeken nog hoe wat waar en wanneer vanaf de 17e dus in te vullen. Dus van hieruit een plekje zoeken voor een paar dagen provence, Hier heb ik een autoroute gevonden die al tips geeft. Je zit ook heel dicht bij Cannes en Saint Tropez met mooie autoroutes langs de kust.