arrow_upward arrow_upward

Lets Meet event – Pegasus Nautic Events

  /  Events   /  Lets Meet event – Pegasus Nautic Events

Lets Meet event – Pegasus Nautic Events

Dinsdag 24 april was het alweer tijd voor het achtste Let’s Meet Secretaresse evenement. De LetsMeet Events worden iedere keer in samenwerking met een partner van BusinessBookers georganiseerd om de secretaresse de mogelijkheid te geven kennis te maken met locaties, activiteiten of een stad. Het event van dinsdag 24 april werd georganiseerd door Pegasus Nautic Events in Rotterdam.

Tijdens dit event kregen de members van de PA.NL Secretaresse Community, de LinkedIn groepen en de PAcard-houders de mogelijkheid kennis met elkaar te maken, te netwerken, verschillende leuke activiteiten te proberen en locaties te bekijken.

BUSINESSBOOKERS organiseert 4 tot 6 keer per jaar diverse Let’s Meet Events in samenwerking mat haar partners.

Mocht u ook interesse hebben samen met de  BUSINESSBOOKERS een Let’s Meet Event te

Enkele reacties van de bezoekers van het afgelopen Let’s Meet Event:

Henny van der Zwaag, secrtaresse bij RTL Nederland: ”Het was een innovatieve, culturele, motiverende, avontuurlijke, culinaire, netwerkbijeenkomst met een leuke groep secretaresses! Het Lets Meet evenement is iedereen aan te bevelen, ik vind eigenlijk dat iedere secretaresse het een keer mee moet maken!”

Esther Snoeck, secretaresse bij Eme-Design: ”Ze hebben goede locaties gekozen waarvan je echt denkt: ‘Hier kan ik wat mee voor het organiseren van een vergadering of bedrijfsevenement’”

Agnes Hermans, secretaresse bij Florensis: ”Ik kom zelf uit Rotterdam, dus ik ben vrij bekend met de meeste locaties, maar kijk door dit event toch weer met een nieuwe blik naar de activiteiten en locaties die Rotterdam te bieden heeft”