arrow_upward arrow_upward

PA van het Jaar Verkiezing 2012

  /  Events   /  PA van het Jaar Verkiezing 2012

PA van het Jaar Verkiezing 2012

Ieder jaar organiseert BUSINESSBOOKERS de Pa van het Jaar Verkiezing. Een PA die het verdiend heeft om in het zonnetje gezet te worden.

Dit jaar was Ingrid van Gijs de gelukkige winnaar.

15 Maart ontvingen wij van Erwin Tichem een prachtige nominatie waarom hij vond dat Ingrid van Gijs de titel PA van het Jaar 2012 verdiende. Erwin begon zijn verhaal met:” Ingrid is echt een kei, maar dan wel met de ontwapenende charme van iemand die het van nature in zich heeft om elk probleem of welke vraag ook, met een glimlach tegemoet te treden”. Hij eindigde zijn betoog met:”Hopelijk begrijpt u uit dit verhaal dat Ingrid absoluut de ultieme Personal Assistant is en niets minder dan dat”

Dat was voor PA.nl reden genoeg om op Secretaressedag een totaal verbouwereerde Ingrid in Gouda te verrassen met de titel:’ Pa van het jaar’ en alle daarbij behorende eer en fantastische prijzen, met als hoofdprijs  KLM tickets naar een wereldwijde bestemming aangeboden door Globe Business Travel.

Aan het einde van de dag stuurde Erwin ons het volgende bericht: “Ingrid is op dit moment de regie enigszins kwijt! Ik geef toe; daar was wel wat voor nodig, maar het is toch maar mooi een keer gelukt. Ze is enorm blij en ingenomen met deze verkiezing!

Ingrid zelf plaatste 21 April op LinkedIn: Als kersverse PA van het jaar 2012 wil ik via deze weg allereerst mijn werkgever Erwin Tichem van WEA Accountants & Adviseurs te Gouda bedanken voor de nominatie. Daarnaast wil ik de medewerkers van PA.nl hartelijk danken voor de geweldige verrassing die zij mij bezorgden afgelopen donderdag en tenslotte wil ik vooral ook alle sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage door middel van het beschikbaar stellen van echt fantastische cadeaus.

Ik ga er absoluut van genieten! 

SecretaresseWeek.nl

Naast dat we de PA van het jaar enorm hebben verrast hebben we in de week van 16 t/m 20 april ook nog eens 85 secretaresses in het zonnetje gezet met een prachtige prijs.
Wil jij weten wie er wat gewonnen heeft? Kijk dan op SecretaresseWeek.nl.

Wilt u volgend jaar ook Sponsor zijn van dit event? Vraag naar de mogelijkheden!