arrow_upward arrow_upward

2020

  /  Nieuws   /  2020
a

2020

Wat een lekkere start van 2020. Heel veel leuke en spontane bedankjes van partners . ‘Voor het eerst helemaal vol’, ‘Wat hebben jullie weer een goede bijdrage geleverd’,’Super bedankt dames’. en zo gaat het maar door. Daar doen we het voor. Groei in onze partnerships en de rek is er nog lang niet uit.

Onze campagnes voor Hanzesteden / Achterhoek / Veluwe / Montferland / Liemers vieren dit jaar hun 20 jarige bestaan. Dit jaar gaan we met tientallen nieuwe partners en veel uitstaande gesprekken een hele stevig jubileum campagne draaien. Zin in! 

In Montferland zijn we kartrekker en initiatiefnemer van talrijke nieuwe vrije tijds producten en zijn we druk bezig met 2 bijzondere campagnes. Een city marketing campagne voor Kasteelstad en een bestemmingsmarketing campagne voor Montferland.  De campagnes worden positief ontvangen en we gaan ze in 2020 bijzonder krachtig neerzetten om tot de best draaiende campagnes van Nederland te laten horen.

Wij hebben zin in de regio, zin in de stad en zin in de provincie en gaan met veel bestuurders om tafel om ze te laten zien hoe wij werken en wat dit voor hun stad, regio of provincie kan betekenen. Toerisme is een TOP sector, als bestuurder moet je je breed oriënteren om een goed beeld te krijgen zodat je voor goed beleid kunt zorgen en er krachtige bestemmingsmarketing campagnes ontstaan die je blijvend sterk maken.