arrow_upward arrow_upward

De hele wereld op slot

  /  Nieuws   /  De hele wereld op slot

De hele wereld op slot

De impact van het corona virus op toerisme , vrije tijd & recreatie en de evenementen branche is bijzonder groot. Laat dat nu precies onze tak van sport zijn al 21 jaar. De nodige crisis hebben we al meegemaakt , deze is echt van buitencategorie. Grote uitdaging dus want je kunt niet sturen in een situatie als deze waarbij het land gewoon op slot gezet word. Vanwege alweer een griepvirus uit het verre oosten. Bizar.

We begonnen dit jaar super goed met een omzet die alweer 30% hoger lag dan het vorige jaar. Sinds de lock down van de overheid is onze hele markt stilgelegd. Zoveel mogelijk boekingen proberen om te boeken maar het kost veel voorinvesteringen en omzet door de paniek willen veel mensen cancelen. Het kan ook heel lang gaan duren voordat mensen en bedrijven weer in groepsvorm leuke dingen gaan ondernemen. Juist die groepsmarkt is onze specialisatie. Betekend dus aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid. 

Het ‘griepvirus’ zorgt in de hele wereld voor dat de economie stilgelegd word.  Als dit nog veel langer gaat duren ben ik bang dat het een bloedbad gaat worden waar de wereld, de landen en ondernemers die er doorheen komen nog jaren last van gaan hebben. 

Ik zou er veel meer over kunnen zeggen echter schiet je daar in een situatie als deze niet veel mee op. Hopen dat het niet te lang gaat duren en ondertussen aanpassen en blijven investeren in ontwikkeling en kwaliteit. 

Ondanks alles zijn er ook ondernemers die in deze situaties juist investeren. Dat doen wij ook in de hoop dat we dit jaar nog het een en ander kunnen corrigeren. 

Sterkte voor alle collega ondernemers en daar waar wij kunnen helpen doen we dat graag.

Groet!

Rob